Path: Home > Komentar

PERBANDINGAN KADAR UREUM DAN KADAR KREATININ PADA GAGAL GINJAL TERMINAL SEBELUM DAN SESUDAH HEMODIALISA DI RSU KOTA SEMARANG

 
uMxEUhCunOQFY
2012-12-07 by Sherly, yrkkdkwi{at}mxacrvxs.com
IMHO, Kalo masalah kutaails daeng tdk usah dipikir karna biasanya terbentuk dari kuantitas/kebiasaan. Mau bagus ato tidak, relatif ji tergantung yang membacanya. Bagi para blogger yg penting bisa mengkritisi fenomena dr sudut pandangx dan merasa puas dgn itu maka salama' maki anjo. Hehehe
duncOfdBnxXj
2012-12-05 by Melike, erasmus{at}pwsz.chelm.pl
Wassalam, Trimakasih, pak syaiful. Udah maimpr di blog saya mudah-mudahan pertemuan ini ada barokah. Pak Syaiful saya juga masih belajar blog, tapi kita terus belajar dn membagi pengalaman. Semoga sukses selalu.
fIKYXpfABhSulbjMo
2012-12-05 by Rahul, chiefcole{at}cityoftuscumbia.org
Hi there I believe that you have a sueprb weblog going right here, I discovered it on Ask and plan on coming back again continually for the knowledge that you all are featuring.|Bless you for making my day a small tad much better with this excellent page!nice post!
hgMEqALqhcXGNjsfRQF
2012-10-01 by Shane, info{at}expertcom.pl
Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wenatd to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I?ll be subscribing to your feed now.
lZATbxUEaCgCVrXMdg
2012-10-01 by Rajesh, rabe{at}wandsbek.hamburg.de
tergantung niat sih, kalo niatnya cuma mau meankbgdiaan opini, mau di komentari atau tidak gak masalah, mau ada yg baca atau tidak juga no problemo. :)cuma kalo ada komentar berarti ada interaksi dari pembaca, nilai lebihnya (mungkin dan mudah2an) si bloger akan semakin terpacu untuk menulis lebih baik lagi.:)
SOFoxKtogZdK
2012-09-29 by Fadhlul, info{at}etv-hamburg.de
hehhehe, tebi je Sara bila prva, a ja kod Sare ostavio prvi knoamter secam se njenog prvog posta lopatanje .Ne mogu se pohvaliti kao ti velikim brojem blogova koje citam, jer sam ogranicen vremenski, a ono sto procitam trudim se da ostavim iskren knoamter ili nesto saljivo ako tema to dozvoljava. Hvala Carolija.
MwnUKAQXNoAKq
2012-09-28 by Mariana, service{at}lkconline.com
Hello! Not sure what you mean by new rocks? Gravel? Ornamental river rocks?New gravel can make the water go cloduy and smelly. Just imagine that all those rocks have just come from the bottom of a river someone under all the sediment and breaking down protiens from everything that has fallen into the water. An we all know no matter how many times we clean new gravel we still get a milky coolour in the water.If its is new ornamental rocks, they shouldn't be giving off any smell or colour. Best thing to do is water change and keep the tank cycling. Don't add any fish till your Nitrate, Nitrite, Ammonia and PH tests are fine.Also take note of where you got the rocks from, were they bleached and cleaned prior to going in the tank? Are they an unsuitable rock for the aquarium like bushrock? Check the suitability with a local fish store or do a search online if you are unsure. New ornaments shouldn't give off a smell, as they are glazed.I hope this helps!
YWiGvUosMmOU
2012-08-15 by Miguel, q.driejutiel{at}mail.jp
There are definitely a whole lot of deiltas like that to take into consideration. That could be a great point to carry up. I provide the thoughts above as normal inspiration but clearly there are questions just like the one you convey up where crucial thing will probably be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round things like that, however I'm certain that your job is clearly recognized as a good game. Both girls and boys feel the impression of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.
sJmahLdduganLv
2012-07-31 by Samir, amorcboaviagem{at}yahoo.com.br
iya mas back to nature @Depalpiss: temria kasih atas pujiannya (saya anggap pujian) mas, salam sukses juga.@JulianusGunting: temriakasih @Dink: Semakin sering dan semakin banyak kita bersilaturahmi akan menambah banyak teman dan rejeki @yahoo vs google: temria kasih atas masukannya soal kaskus masukan yang sangat berguna untuk saya, besok saya coba
fEvPENvwqfqXTznvQ
2012-07-29 by Vincent, ssmith{at}gayusapages.com
sy pribadi jg lagi nyoba otak atik pligun ini .terutama sama cara dia bikin thread ..tp sayang sampe sekarnag masih ngaco theme sy hahaha gara2 pligun ini

Baca Artikel | Beri Komentar ?